محصول به سبد خرید افزوده شد!
0
هیچ محصولی در سبد خرید نیست
زمان مطالعه : 1 دقیقه

فن کانوکشن چیست ؟

انتشار : 8 آذر , 1404
آخرین بروزرسانی : 8 آذر , 1404

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های فرهای برقی و آون‌توسترهای جدید، وجود قابلیت کانوکشن (Convection) است. این قابلیت نسل تازه‌ای از کارایی را وارد آشپزی کرده و باعث شده عملکرد این دستگاه‌ها نسبت به مدل‌های قدیمی‌تر بسیار بهتر، سریع‌تر و حرفه‌ای‌تر باشد.

شاید برایتان سؤال شده باشد که کانوکشن دقیقا چیست و چه کاربردی دارد؟
اگر فر یا آون‌توستر شما این قابلیت را داشته باشد، بدون شک بارها علامت (Convection) را روی دستگاه دیده‌اید.

🔹 کانوکشن چیست؟

کانوکشن در واقع یک فن حرارتی است که با گردش یکنواخت هوای گرم، باعث می‌شود مواد غذایی سریع‌تر، یکدست‌تر و با کیفیت بالاتری پخته شوند.
این ویژگی برای پخت انواع کیک، شیرینی، غذاهای سرخ‌کردنی کم‌روغن، مرغ، پیتزا و… فوق‌العاده کاربردی است.

🔹 چرا شناخت این قابلیت مهم است؟

اگر فر برقی یا توستر شما چندین حالت و تنظیم مختلف دارد، دانستن قابلیت کانوکشن کمک می‌کند بهترین استفاده را از دستگاهتان داشته باشید و کیفیت پخت را چند برابر کنید.

shipmaster 16 نوشته

محصولات شگفت انگیز

محصولی یافت نشد.
مطالب مرتبط
12
آذر
رادیاتور های پره ای
12
آذر
سرخ کن بدون روغن
13
آذر
تصفیه هوا چیست؟
13
آذر
فرق موتور خانه و پکیج
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

icon
سوالی برایتان پیش آمده بپرسید؟
سوالات متداول
زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه