محصول به سبد خرید افزوده شد!
0
هیچ محصولی در سبد خرید نیست
زمان مطالعه : 1 دقیقه

فن کانوکشن چیست ؟

انتشار : 8 آذر , 1404
آخرین بروزرسانی : 8 آذر , 1404

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های فرهای برقی و آون‌توسترهای جدید، وجود قابلیت کانوکشن (Convection) است. این قابلیت نسل تازه‌ای از کارایی را وارد آشپزی کرده و باعث شده عملکرد این دستگاه‌ها نسبت به مدل‌های قدیمی‌تر بسیار بهتر، سریع‌تر و حرفه‌ای‌تر باشد.

شاید برایتان سؤال شده باشد که کانوکشن دقیقا چیست و چه کاربردی دارد؟
اگر فر یا آون‌توستر شما این قابلیت را داشته باشد، بدون شک بارها علامت (Convection) را روی دستگاه دیده‌اید.

🔹 کانوکشن چیست؟

کانوکشن در واقع یک فن حرارتی است که با گردش یکنواخت هوای گرم، باعث می‌شود مواد غذایی سریع‌تر، یکدست‌تر و با کیفیت بالاتری پخته شوند.
این ویژگی برای پخت انواع کیک، شیرینی، غذاهای سرخ‌کردنی کم‌روغن، مرغ، پیتزا و… فوق‌العاده کاربردی است.

🔹 چرا شناخت این قابلیت مهم است؟

اگر فر برقی یا توستر شما چندین حالت و تنظیم مختلف دارد، دانستن قابلیت کانوکشن کمک می‌کند بهترین استفاده را از دستگاهتان داشته باشید و کیفیت پخت را چند برابر کنید.

shipmaster 17 نوشته

محصولات شگفت انگیز

محصولی یافت نشد.
مطالب مرتبط
13
آذر
تصفیه هوا برای تهران
13
آذر
فرق موتور خانه و پکیج
13
آذر
تصفیه هوا چیست؟
12
آذر
رادیاتور های پره ای
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

icon
سوالی برایتان پیش آمده بپرسید؟
سوالات متداول
زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه